Hotelli Kilpis, Kilpisjärvi
Ravintolasta sai erinomaista fine dining -ruokaa! Keittiön tervehdyksenä tuli samettista palsternakka-keittoa ja alkuun kolmenlaisia leipiä: Lapin näkkileipää, mallasleipää ja ruis-puolukka -patonkia. Rva valitsi pääruoaksi maissikananpoikaa kukkakaalipyreellä ja rosmariinikastikkeella, somisteena villilupiinin kukkaversoja (maistuivat hieman herneenversolta). Sir otti poronkäristystä, joka osoittautui erinomaisesti valmistetuksi.
Jälkiruoaksi olisimme ottaneet suklaakakkua, mutta sitä tarjoiltiin tatti-kinuskikastikkeella. Tarjoilija suositteli sen sijaan puolukkajäätelöä kinuskikastikkeella. Sir puuskahti: "Kunhan ei ole tatteja! " Ei ollut...
----
Nämä porot olivat tiellä kilometrin ennen Kilpistä:
Perjantai 364 km
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti