perjantai 24. kesäkuuta 2016

"Kunhan ei ole tatteja!"

Hotelli Kilpis, Kilpisjärvi
Ravintolasta sai erinomaista fine dining -ruokaa! Keittiön tervehdyksenä  tuli samettista palsternakka-keittoa ja alkuun kolmenlaisia leipiä: Lapin näkkileipää, mallasleipää ja ruis-puolukka -patonkia. Rva valitsi pääruoaksi maissikananpoikaa kukkakaalipyreellä ja rosmariinikastikkeella, somisteena villilupiinin kukkaversoja (maistuivat hieman herneenversolta). Sir otti poronkäristystä, joka osoittautui erinomaisesti valmistetuksi.

Jälkiruoaksi olisimme ottaneet suklaakakkua,  mutta sitä tarjoiltiin tatti-kinuskikastikkeella. Tarjoilija suositteli sen sijaan puolukkajäätelöä kinuskikastikkeella. Sir puuskahti: "Kunhan ei ole tatteja! " Ei ollut...

----
Nämä porot olivat tiellä kilometrin ennen Kilpistä:

Perjantai 364 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti